Om oss

Infopad er utviklet ut fra en dyp frustrasjon over ikke å mestre bruken av spørreskjema på papir. Vi er to manuellterapeuter som tok initiativet til å utvikle Infopad. Vi ønsket begge å ta i bruk skjemaene som finnes for å kvalitetssikre den kliniske hverdagen vår. Vi fant derimot ingen lett tilgjengelig måte å gjøre dette. Derfor bestemte vi oss for selv å utvikle et system som gjør bruk av spørreskjema enkelt og kostnadseffektivt.

Med Infopad kan pasienten svare på skjema via et nettbrett på venterommet, eller de kan få tilsendt en e–post med skjema før de kommer til konsultasjon. Du som kliniker har da tilgang til kvalitetssikrede valide og gode data om pasienten allerede før de kommer inn på kontoret. Etter en konsultasjon eller behandling kan pasienten følges opp så lenge vi måtte ønske med skjema tilsendt pr e–post. All utsending, mottak og tolkning av skjema går automatisk. Pasienten får en bedre oppfølging, og vi som klinikere kan følge opp pasientene på en ny og langt bedre måte enn vi har kunnet tidligere.

Vi håper mange klinikere etter hvert vil erfare det vi har erfart: At Infopad er det verktøyet som kan løfte klinikken til nye høyder både når det gjelder kvalitet og oppfølging av pasientene.

Infopad er utviklet for å være så enkelt som mulig. I tillegg er alle nødvendige funksjoner tilgjengelig i ett oversiktlig administrasjonssenter. Den tekniske utviklingen av Infopad er gjort av Intellicom AS. Intellicom er et webdesign firma med lang og inngående erfaring i utvikling av nettsider og nett–verktøy.

I tillegg til oss som startet Infopad er vi nå flere ansatte og har knyttet til oss enda mer kompetanse og kunnskap for å kunne fortsette utviklingen av Infopad...

Alle får prøve Infopad kostnadsfritt, så du har mulighet til å teste ut og erfare det samme som vi har gjort: Du får en ny klinisk hverdag med Infopad!

Infopad er utviklet av Infopad AS, Org nr. 998 085 632.